Om Citykort Malmö

Citykort Malmö är ett intiativstagande av organisationen No2crimes. 
Skapat för att främja den lokala handeln och dess näringsidkare genom att ge Malmöbo en plattform var de både kan ta del av unika erbjudande och kampanjer från våra anslutna företag. Detta samtidigt som de bidrar till ett bättre och tryggare samhälle genom att stödja No2crimes organisation för brottsförebyggande insatser. 

Det digitala förmånskortet för 99 kr/mån används för trygghet och brottsförebyggande arbete, varav 10% av förtjänsten går till vad vi kallar för månadens organisation där våra medlemmar för sin medlemsavgift dessutom stödjer automatiskt en utvald organisation som Citykort Malmö varje månad väljer ut.  


Näringsidkare kan ansluta sitt företag till tjänsten kostnadsfritt under 1 år under förutsättningen att ge varje månad ger våra medlemmar ett nytt och unikt erbjudande. De administrera sitt eget konto på denna webbplats där de får ett eget konto att följa statistik, svara på interna mail med mera. 
Efter det kostnadsfria året och för nya företag efter år 2021 så kostar tjänsten det samma som för våra medlemmar 99 kr ex. moms i månaden som betalas årsvis 1188 kr exklusiv moms per år.